x

evrografis tiskamo 2

FTP

Datoteke za tisk, ki so prevelike za pošiljanje po elektronski pošti (nad 15 MB), nam lahko naložite na naš ftp strežnik: ftp.grafis.si.

Če dostopnih podatkov še nimate, nam pišite na mail našega skrbnika te stranke + Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in posredovali vam bomo uporabniško ime in geslo.

Kako dostopam do strežnika FTP?
Do strežnika ftp dostopate z namenskim programom za ftp dostop - recimo Filezilla ali kar s pomočjo raziskovalca. V naslovno vrstico prekopirajte naslov: ftp://ftp.grafis.si/. Odprlo se vam bo pojavno okno, kamor vpišete uporabniško ime in geslo.


O dostavi datotek dobimo obvestilo na naš ftp strežnik, a je vseeno priporočljivo, da nam po končanem pošiljanju podatkov sporočite, s katerim uporabniškim imenom in v katero mapo ste shranili vaše datoteke in seveda ime te datoteke; npr. uporabnikškoime/mapa.

Po elektronski pošti nam prosim pošljite sporočilo z ostalimi podatki za izvedbo projekta ‐ številka ponudbe (če je bila dana), drugače pa format, barve, število izvodov, na kakšen material, ...

 

Navodila za pripravo PDF datotek za offset ali digitalni tisk

od-priprave-do-odpreme

tradicija slokadri slooprema slocene slodostava slookolje slo

 

© 2012 EvroGrafis d.o.o. | Izdelava spletnih strani: Altius 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo teh piškotkov.

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
Kaj so piškotki