x

evrografis tiskamo 2

Storitve

Skoraj ni več materiala, na katerega ni moč tiskati, a najbolj temeljna sta še vedno papir in karton. Ta dva sta lahko brezlesna ali premazna, formati pa so danes tako različni, kot so potrebe strank. A do tiska pridemo šele, ko imamo potrebo in temeljno idejo, ki se zlijeta v obliko. Vse to na papirju niso več samo besede in slike. Je izdelek, ki ga MI TISKAMO!

V vseh različnih fazah nastanka lahko svojim strankam svetujemo tako pri vsebini in obliki, kot pri izbiri najprimernejšega materiala (papir, karton, …) in najbolj racionalnega formata, vezave (šivanje skozi hrbet, lepljenje, spiralno vezanje), dodelave (izsek, zgibanje), izdelave ovitka (pri knjigah z ravnim ali okroglim hrbtom), personifikacije (dotisk imen in naslovov) tiskovin za pošiljanje, kuvertiranje,… toliko je tega. V različnih nakladah. Za manjše je primernejši digitalni tisk, za obsežnejše pa offset tisk. V enobarvni ali večbarvni tehniki. Vse proizvodne procese pa bi lahko združili v nekaj faz, ki jih MI IZVAJAMO:

  1. OBLIKOVANJE TISKOVIN – sloni na temeljni zamisli, besedilih in slikovnemu gradivu, določitev formata tiskovine, barvnega nabora,…
  2. PRIPRAVA – računalniški prelom, tehnična priprava za tisk, čeprav danes dobimo tudi že oblikovane tiskovine v elektronski obliki,
  3. IZBIRA TEHNOLOGIJE in TISK: offset ali digitalni tisk glede na naklado, material (papir, karton),
  4. DODELAVA: plastificiranje, lakiranje, izsek, perforacija, številčenje, zgibanje, znašanje in spenjanje (časopisi), vezava, .
  5. ODPREMA: na naslov stranke ali naslovljene tiskovine distributerju v raznos.

Preprosto, mar ne. Seveda, če MI TISKAMO!

od-priprave-do-odpreme

tradicija slokadri slooprema slocene slodostava slookolje slo

 

© 2012 EvroGrafis d.o.o. | Izdelava spletnih strani: Altius 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljevanjem se strinjate z uporabo teh piškotkov.

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
Kaj so piškotki