Iskanje

Večja produktivnost, manj reklamacij – samo zaradi boljše svetlobe!

Odkar smo v 90-ih letih začeli s tiskarsko dejavnostjo, nam je skrb za okolje izjemnega pomena. Ni nam namreč vseeno, kakšen planet bomo pustili našim zanamcem in verjamemo, da lahko čisto vsak po svoje pripomore k temu. K sreči je ekološka ozaveščenost vedno večja in „sili“ ljudi k novim in inovativnim rešitvam – in eno od teh smo z veseljem pograbili tudi v podjetju Evrografis.

Kaj bi brez svetlobe?

Verjetno nič kaj dosti, sploh v taki dejavnosti kot je tiskanje. Imamo dve proizvodni hali, v katerih operiramo 24 ur na dan, 6 dni v tednu. Varčne žarnice so za nas premalo varčne, poleg tega pa svetloba posredno vpliva tudi na višji strošek elektrike. Ampak – kaj moremo, brez svetlobe nam živeti ni.

A verjetno ni podjetja, ki ne bi poskušalo privarčevati tam, kjer se da in če s tem naredimo nekaj dobrega za okolje, je končno zadovoljstvo toliko boljše. Še dobro, da smo odkrili podjetje, ki nam je to pomagalo uresničiti!

Reflecta – inovativen sistem inteligentnega industrijskega razveseljevanja.

Pred kratkim smo odkrili Reflecto, podjetje, ki je razvilo zanimiv in učinkovit sistem razsvetljevanja. Ob uvodnem razgovoru in ogledu prostora so nam garantirali visoke prihranke v zvezi z električno energijo.

In veste kaj? Ni ostalo samo pri obljubah! Dejansko smo z menjavo obstoječih svetilnih enot z Reflectinimi:

  • za več kot 80 % zmanjšali stroške vzdrževanja
  • prihranili več kot 77.000 kWh letno
  • in v okolje bomo letno izpustili 33 ton manj CO₂!

Ampak ne, to še ni vse: zaradi boljših pogojev razsvetljave so se izboljšali tudi pogoji za delo, produktivnost je večja, reklamacij pa je manj. Zmagovalna kombinacija, torej.

Ne čudim se več, da Reflecti zaupajo najboljša tuja in slovenska podjetja, kar lahko vse popolnoma transparentno preverite tudi na njihovi spletni strani. Če mislite, da se kaj sliši bolje, kot je lahko v resnici, se v tokratnem primeru motite. Garantiram!

Leto 2015 bo Mednarodno leto svetlobe

Mi bomo vanj vstopili 100 % pripravljeni. Kaj pa vi?

evrografis tradicija

evrografis ekipa

evrografis oprema

evrografis produkti

evrografis okolje

Tiskarna Evrografis

EVROGRAFIS d.o.o.
Puhova ulica 18, SI - 2000 MARIBOR
SLOVENIJA

T: +386 2 608 92 25
F: +386 2 601 85 21
E-mail: