Iskanje

o nas strojitiskarni Evrografis v Mariboru vam hitro in kakovostno izdelamo vse vrste tiskovin, kot so: brošure, časopisi, knjige, revije, zloženke ... ter ostale tiskovine iz papirja ali kartona.

Izvajamo offset tisk z najnovejšo tehnologijo v eno, dvo, štiri in več barvni tehniki.


Zakaj izbrati tiskarno Evrografis Maribor?

Ugoden vrhunski tisk različnih formatov in izvedb. Najvišja kakovost tiska, dodelava, hitrost dobave, ugodne cene, okolju prijazno podjetje.

Združitev dolgoletnih izkušenj in svežih idej.
Izdelki, ki prepričajo!


Dejavnost tiskarne Evrografis sloni na dolgoletni tiskarski tradiciji vse od začetka devetdesetih. V tem času smo razvili naše največje odlike: zanesljivost v kakovosti in rokih izvedbe, visoka strokovna in tehnološka usposobljenost ter sledenje sodobnim trendom storitev v tiskarskem poslu.

Danes lahko v tiskarni Evrografis ponudimo široko paleto storitev od zamisli, grafične priprave in tiska, do morebitnega dotiska naslovov na tiskovine in odpreme izdelkov na dogovorjeni naslov.

 

V vseh teh letih je tiskarski posel kljub pojavu in širitvi elektronskega komuniciranja napredoval v vseh pojavnih oblikah, zato je tudi nastala tako široka paleta proizvodov, ki jih... MI TISKAMO!

 

 
 
 

evrografis tradicija

evrografis ekipa

evrografis oprema

evrografis produkti

evrografis okolje

Tiskarna Evrografis

EVROGRAFIS d.o.o.
Puhova ulica 18, SI - 2000 MARIBOR
SLOVENIJA

T: +386 2 608 92 25
F: +386 2 601 85 21
E-mail: